Cautare

464 de rezultate pentru "nr telefoane cu 0800" (2.86 secunde)
Mai multi utilizatori de cartele reîncarcabile au fost pagubiti în ultimele luni prin promotii false, din ce în ce mai ingenioase, anuntate prin e-mail, mesaje scrise sau apeluri telefonice, în care sunt folosite numele unor companii de telefonie mobila.Tepele cu cartelele reîncarcabile au facut victime si în Craiova.
Unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile la nivel mondial este Samsung. Si tot Samsung este, cu siguranta, cel mai mare producator de chip-uri de memorie.
Probabil, o cifra mai importanta, este pretul echipamentului, 499$ in Statele Unite in reteaua AT&T cu contract pe 2 ani. Comparat cu alte telefoane, pretul este putin cam piperat, dar se stie ca mai toate echipamentele electronice Apple sunt ceva mai scumpe decat concurentele.
Daca ai prea multe numere de telefon incat nici tu nu le mai tii minte, sau nu mai ai loc prin buzunare de telefoane mobile, solutia ta este mai aproape decat ai fi crezut vreodata.
Primele informatii idica faptul ca, pana duminica seara, peste 500.000 de telefoane au fost comercializate. Si asta, chiar daca varianta cea mai cautata este cea de 8GB al carui pret este de 599$, iar in paralel fiind necesara si incheierea unui contract pe doi ani cu AT&T.
Aproape cu totii stim pretul cu care se comercializeaza iPhone in Statele Unite: 499$ varianta cu 4 GB spatiu de stocare, respectiv 599$ modelul de 8 GB. ... bugetele de promovare, eventualele telefoane reparate in regim de garantie, serviciul de suport tehnic etc.
Iar aceasta nu o spun fanii companiei, ci chiar cifrele care indica un numar de peste 100 de milioane de telefoane ale seriei RAZR vandute de la aparitie.
Apple iPhone nu este doar unul dintre cele mai mediatizate telefoane ale anului sau gadgeturi ale mileniuliu, ci si unul dintre cele mai controversate echipamente electronice.
Nu pentru ca ar fi patit ceva hardware, ci pentru ca asa vor operatorii de telefonie mobila, care nu doresc sa le fie folosite terminalele în alte retele.De acum înainte se va putea debloca un telefon fara sa se piarda garantia, cu ajutorul chip-ului SIMable.
Transferuri intra- si interbancare, consultare sold si miniextras cont, plata facturilor la telefoane sau chiar localizarea celui mai apropiat bancomat sau sucursala bancara.
Compania americana continua ofensiva pe piata wireless, noul mobil intrand in competitie directa cu Apple iPhone. ... informeaza ca, intr-un articol de blog publicat sambata, Google a marturisit ca noul mobil combina partea de hardware, fabricata de un partener pe care nu l-a numit, cu soft-ul Android.
Incepand cu 1 ianuarie 2011, in magazinele din Rusia au crescut in mod inevitabil preturile la produse electronice, inclusiv calculatoare: laptop-uri, telefoane mobile, camere video, televizoare, aparate de inregistrat si chiar discuri optice.
"Merita sa-ti faci site cu banii de la UE? ... Tot mai multi sunt cei care doresc sa-si faca un site cu care sa demareze o afacere online.
Astfel, chiar cu o zi inainte de lansarea oficiala, principalii concurenti de pe piata IT au facut o reducere supriza a preturilor de pana la 100 de euro, aducand nivelul pretului la cel oficial.
Cu ocazia evenimentului World Wide Partner Conference, Microsoft a oferit cateva detalii interesante referitoare la modul de organizare a sistemelor de operare pe care le produce si chiar viitorul brandului Windows, un nume la care compania pare hotarata sa renunte in viitorul nu foarte indepartat, scrie go4it.ro Microsoft tinteste catre un ecosistem unificat, care sa includa deopotriva sisteme PC, telefoane mobile, tablete si chiar televizoare.
Facebook lanseaza o aplicatie de mesagerie instant pentru telefoane mobile Facebook a lansat o aplicatie de mesagerie instant dedicata pentru telefoanele bazate pe sistemul de operare Google Android si pentru Apple iPhone.
Skype ofera servicii de conferinte si apeluri video si audio pe internet si are aplicatii compatibile cu cele mai populare platforme smartphone, Apple iPhone, BlackBerry si Android.
Google lasa sistemul de operare Android gratis, chiar si dupa integrarea Motorola Sistemul de operare Android al Google va ramane gratuit pentru producatorii de telefoane mobile si dupa finalizarea achizitiei Motorola, a afirmat directorul corporatiei americane care administreaza cel mai popular motor de cautare online Eric Schmidt (foto), citat de Bloomberg.
Orange a iesit din vartejul marilor scaderi dupa cel mai mic declin din ultimii trei ani Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala detinut de gigantul telecom France Telecom, a raportat venituri in scadere cu 2% in cel de-al treilea trimestru al anului dupa ce in anii de criza s-a confruntat cu scaderi trimestriale cuprinse intre 4 si 24%.
De asemenea, organizatia afirma ca aceasta industrie a luat avant o data cu data de 11 septembrie 2001, cand cele doua turnuri World Trade Center din New York au fost distruse. Wikileaks a realizat o harta interactiva cu firmele care supravegheaza in fiecare tara in parte.
google-analytics.com